fbpx България е от малкото европейски държави, в която ще се продава обновеният Eclipse Cross PHEV | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

България е от малкото европейски държави, в която ще се продава обновеният Eclipse Cross PHEV

етикети

За да се възползва от успеха в Европа на своята запазена марка, технологията PHEV*, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ще представи PHEV версия на новия си, модернизиран SUV Eclipse Cross в региона. 

Като дизайнерска и технологична еволюция на настоящия модел, Eclipse Cross PHEV е в съответствие с позицията на MMC, според която, към момента, изцяло нови автомобили няма да бъдат пускани за продажба в Европа.

Eclipse Cross PHEV ще се превърне в технологичния флагман на марката в Европа, завършен с уникален хибриден задвижващ механизъм, базиран на EV-технологиите, Twin Motor 4WD задвижване и системата за управление на всички колела (S-AWC).

Той ще бъде представен постепенно на избрани европейски пазари, между които е и българският, от началото на пролетта на 2021 г., на базата на местно търсене и потенциал.

От старта на продажбите на Eclipse Cross в края на 2017 г., до момента са продадени 66 390 автомобила в Европа (територия на MME - 33 пазара/по данни на MME до август 2020 г.).