fbpx Световният шампион Себастиан Льоб "лъсна" жълтите плочки в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Световният шампион Себастиан Льоб "лъсна" жълтите плочки в София

Световният шампион Себастиан Льоб "лъсна" жълтите плочки в София

Звездите на Ситроен, Себастиен Льоб и Дани Сордо, буквално излъскаха жълтите плочки в София в неделя следобед и изключително адреналинно автомобилно шоу. Екипът на Ситроен от WRC съвместно с Автомотор Корпорация, официалният вносител на марката за България нажежиха страстите преди началото на световната рали седмица в България. От 9 юли в Боровец, страната ни е домакин на VII-ми кръг от световния рали шампионат.

На пл. Батемберг пред погледите на хиляди зрители двамата пилоти возиха в състезателен дух с много изпилени гуми и въртележки ВИП персони. След това направиха тур на овациите при който публикатакрещеше от удоволствие при близката среща със световен шампион. Себастиен Льоб е шесткратен носител на световната титла.

На специална пресконференция днес, двамата пилоти обясниха, че очакват интересно състезание в България, защото са за първи път в България. Льоб каза, че е очарован от българската публика и многобройното и присъствие на шоуто на площата говори за висока рали-култура у нас.