CITROËN лансира услугата Service 24/7 чрез автомат за самообслужване

CITROËN лансира услугата Service 24/7 чрез автомат за самообслужване

Citroën лансира нов подход на обслужване в сервизните си центрове: CITROËN Service 24/7. Основното предназначение е да позволи на клиента да остави и да вземе автомобила си 24/24 ч. и 7/7 дни за операциите по текущото сервизно обслужване, благодарение на изцяло обезопасен автомат за самообслужване. Автоматът позволява да оставите ключа и талона на автомобила, а плащането за услугата се осъществява онлайн. След като сервизното обслужване бъде извършено, клиентът получава SMS, който го информира за това и може да отиде да прибере ключа и документите на автомобила си по всяко време, благодарение на същия този автомат, след което да вземе автомобила си от специално предназначен за целта паркинг. Резултатът е: нов тип улеснени взаимоотношения с Търговско-сервизния център,  без допълнителни разходи, които не ангажират клиента да се съобразява с работното време и улесняват живота му, като в същото време му се гарантира същото качество на услугата, както и при традиционния прием на рецепцията в сервиза.

Системата е изключително гъвкава и позволява на клиента да използва автомата по най-удобния за него начин: например само, за да остави автомобила си (ако желае да дойде да си го вземе обратно по традиционния начин) или обратното.
Принципът на този автомат за самообслужване дава и други възможности, като например:
• възможността да вземете/върнете оборотен автомобил 24/24 ч. и 7/7 дни, в допълнение към оставянето/вземането на личния автомобил на клиента.
• възможността да вземете/върнете автомобил под наем 24/24 ч. и 7/7 дни, в рамките на услугата за краткосрочен наем Citroën Rent&Smile.

Вече успешно изпробвана в продължение на една година в центровете на PSA Retail в Маси и Марсилия, системата CITROËN Service 24/7 се радва на одобрението на потребителите със средна оценка на удовлетвореност 4,8/5. Фактът, че системата е използвана в близо 70% от случите извън работното време на Търговско-сервизния център показва уместността на едно такова предложение и дори превръща системата в средство за привличане на нови клиенти.

Системата CITROËN Service 24/7 ще бъде приложена в 50 Търговско-сервизни центъра на Citroën в Европа през първото полугодие на 2020 г., като целта е да бъдат инсталирани над 100 автомата до края на 2020 г., в международен план.

 

Facebook коментари