fbpx Клиентите на новата S-класа у нас със специален комплимент | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Клиентите на новата S-класа у нас със специален комплимент

 

Новата S-класа вече е в дилърските шоуруми на новият генерален дистрибутор за Mercedes-Benz в България,  Силвър Стар. Наш представител бе сред специално поканените журналисти, които тестваха автомобила през лятото и разказахме за него.

В България клиентите освен супер модерен автомобил ще получат и специален комплимент. Всеки собственик на премиум лимузината получава личен лайф стайл асистент, който се грижи за организацията на свободното му време в България и по света, като част от част от членството му във VIP клуб Concierge.

Три изцяло нови двигателя дебютират в новата S-класа: дизелов и бензинов 6-цилиндров двигател, както и нов V8 би-турбо бензинов двигател. В допълнение,
Mercedes-Benz ще предложи и plug-in хибрид с пробег на ток от около 50 километра. В същото време, революционни технологии като 48 волтовия интегриран стартер генератор/ ИСГ/ и електрически турбо компресор отбелязват световната си премиера в новата S-класа.

Топ моделът в гамата на Mercedes-Benz извървя още една голяма крачка по посока на автономното шофиране и издига до ново ниво интегрираните технологични решения, които производителят обединява с термина Intelligent Drive. Активен асистент за дистанция DISTRONIC и активен кормилен асистент сега осигуряват в още по-голяма степен комфортно улеснение за водача за спазване на безопасна дистанция и управление в завои. Скоростта се регулира автоматично преди завои, кръстовища или кръгови движения.