fbpx Звездата на Alfa Romeo Giulietta изгря у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Звездата на Alfa Romeo Giulietta изгря у нас

Звездата на Alfa Romeo Giulietta изгря у нас

Сред артистичен пушек, класическа музика, модерни танци и разбира се красавици, у нас бе представена Alfa Romeo Giulietta. В годината на честването по случай стогодишнината на Alfa Romeo, името Giulietta е избрано в знак на почит към автомобила и легендата Romeo. Днес Alfa Romeo Centro Stile създаде нов хечбек с пет врати, който притежава очевидното излъчване, характерно за Alfa Romeo и показва новата идентичност на марката, която вече видяхме от модела MiTo.
Giulietta представя изцяло нова платформа, наречена „Компактна”, която е създадена с цел да задоволи високите изисквания на клиентите по отношение на стабилност, бързина и безопасност.
Giulietta е изцяло нов автомобил, който напомня за своя известен предшественик и е със силно изразен спортен дух, подсилен от специфичното спортно окачване (част от пакет Sport). Преди всичко, платформата представлява скок на поколенията по отношение на използваните материали. Цялата структура е значително усилена, но без това да се отрази като увеличение на теглото в сравнение с предишното поколение.
Отпред автомобила се характеризира с чисто нова интерпретация на класическата решетка, вградена в предната броня и окачена между въздушните отвори. Предните и задните фарове използват LED технологията, която сравнена с традиционните осветителни крушки, осигурява повече осветеност, висока сигурност и дълъг живот.
Новите характеристики на автомобила са концепцията за лекота в интериора, изразена чрез изчистени линии и таблото, което прибавя динамика. Благодарение на напредналата ергономия в интериорния дизайн, всички бутони на таблото са идеално разположени: главните са групирани в центъра на таблото и притежават същия дизайн като тези при 8C Competizione, гарантирайки лесен и бърз достъп.

Автомобилът се предлага с четири турбо двигателя, всички с екологично ниво Euro 5 със система Start&Stop за намаление разхода на гориво и вредни емисии: два бензинови двигателя (1.4TB - 120 к.с. и 1.4TB MultiAir - 170 к.с ) и четири дизелови двигателя (1.6 JTDM - 105 к.с. и 2.0 JTDM - 170 к.с., и двата второ поколение на двигателите JTDM ). Гамата завършва с 1750 TBi - 235 к.с., за ексклузивната конфигурация Quadrifoglio Verde ( Четирилистна детелина).

 

Facebook коментари