Новият C4 Cactus с акцент в комфорта

Новият C4 Cactus с акцент в комфорта

Citroën представи своето ново предложение за компактен хечбек – новия C4 Cactus. Моделът е чувствително обновен, отговаря на изискванията на сегмента по отношение на технологии и двигатели, и същевременно се отличава със своята  уникалност и комфорт. Дизайнът му запазва своята дързост и модерен характер, като в същото време дава заявка за принадлежност към горен сегмент. 

Новият C4 Cactus внася глътка свеж въздух в сегмента, като комбинира уникалния характер на познатия до сега C4 Cactus с комфорта на C4. Също така, той заявява своята принадлежност, като отговаря на очакванията на сегмента с 12 технологии в помощ на управлението, 3 технологии за свързване, двигатели до 130 к.с. и отличен стил.

Модерен и забележим по отношение на своя дизайн, новият C4 Cactus предлага на борда си безпрецедентно преживяване от гледна точка на цялостния комфорт. За целта Ситроен използва технологичното си наследство, свързано с хидравличното окачване. Технология, която сега е преработена, за да стане достъпна за максимален брой хора. C4 Cactus представя за първи път в Европа окачването Progressive Hydraulic Cushions™ и за първи път в света седалките Advanced Comfort Seats, които гарантират ново измерение на комфорт.

 

Моделът е с ниско контролно табло, разработенo хоризонтално, в средата на което е интегриран тактилен екран с изцяло цифрово представяне информацията. 100% дигиталният интерфейс за водача предлага свободна и свързана позиция на шофиране с контролни функции, групирани около 7-инчовия серийно предлаган екран с големи възможности.

Отвън новият C4 Cactus предлага персонализация и елегантност, с общо 31 комбинации. Палитрата от 9 цвята на купето подчертава индивидуалност с винаги актуалните нюанси бяло, черно и сиво, свежите червено и кафяво, и изчистените синьо, перлено бяло и пурпурно.

Предлагат се и 4 цветни пакета, много модерни, носещи повече персонализация и елегантност: черен Glossy, сребърен Chrome, бял Anodised и червен Anodised Deep. Тези цветни оттенъци, умело подбрани, са в контраст с купето, подчертаващи Airbump® в долната част на предните врати и долния край на предната броня.
 

 

Facebook коментари