Отличия за DS линията на Citroen и Себастиан Льоб

Отличия за DS линията на Citroen и Себастиан Льоб

Линията DS беше отличена с наградата Grand Prix за дизайн за своя дързък стил на 27ия Международен Автомобилен Фестивал. Това е признание за силните характеристики на Марката, изключително добре приети и от нейните клиенти. Себастиан Льоб, посланик на марката CITROËN, получи престижната Златна палма на фестивала за своята 8ма титла на световен рали шампион през 2011.

Линията DS е на пазара от 20 месеца и днес се състои от моделите CITROËN DS3, DS4 и DS5. Това е една линия в допълнение към основната гама на Марката, която предлага продукти за клиенти търсещи отличителен стил, архитектура, усещания и изтънченост.

Докато на CITROËN DS5, последното попълнение в линията и първият автомобил CITROËN оборудван с технологията Full Hybride Diesel : Hybrid4, му предстои скоро да бъде представен в търговските центрове на Марката, успехът на линията DS вече е налице, с близо 180 000 продадени автомобила от лансирането.

Спортното приключение на CITROËN и Себастиан Льоб започва през 2001. Десет години по-късно, той се е превърнал в автомобилния спортист с най-много титли в историята, благодарение на своите 8 световни победи в Световния Рали Шампионата (2004 – 2011).

Себастиан Льоб осигурява и 7 световни титли при конструкторите на CITROËN. Победите се пренесоха и в сезон 2012, рали Монте-Карло, първото рали от шампионата, което се проведе този месец.

 

 

Facebook коментари