dsworld.paris

dsworld.paris

етикети

 

Париж става един от първите градове в света, които предлагат разширение на домейн на свое име. Линията на Citroen DS беше избрана заедно с Айфеловата кула и с пет други марки да бъде посланик на разширението «.paris».

«Открит на 27 ноември 2013 г., DS WORLD PARIS, разположен в сърцето на златния парижки триъгълник, е място за продажба и преживявания, където са изложени моделите DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4 и DS 5, които съставят гамата DS в Европа и се произвеждат във Франция. Проектирана като луксозна витрина, тази сграда е и място, което въплъщава ценностите на DS чрез качеството на използваните материали, своя дизайн, посрещането и услугите, които предлага. DS, е съчетание на забележителен стил, изтънченост във всеки детайл и технологии. Ценности, които препращат към асоциациите относно Париж, столица на лукса и на модата. Стори ни се очевидно, че DS WORLD PARIS трябва незабавно да получи своя интернет адрес с разширение «.paris».», сподели Филип Клаврол, Директор Стратегия и опит на Марката DS.

Според Ив Бонфон, Генерален директор на Марката DS, «В момент, когато DS набира скорост като отделна автомобила марка, за нас е гордост тя да стане посланик на разширението «.paris». Световната слава на Париж върви ръка за ръка с нашето развитие в световен мащаб. Днес на най-големия автомобилен пазар в света, когато един китайски клиент закупи DS, той купува нещо повече от обикновен автомобил, той купува парижкия дух. Впрочем, нашето последно творение, DS 3 с новия си светлинен „подпис”, съчетава технологичното нау-хау на ксеноновите фарове Full LED с възможности за персонализация като новата декорация, наречена «Irrésistible Paris» (Неустоимият Париж). Затова е съвсем естествено това, че DS върви редом с града Париж като посланик на тази дигитална иновация, защото кой по-добре от DS може да въплъти духа на Париж в един автомобил?».

 

Facebook коментари