fbpx Зимата и снеговете не плашат новият Jeep Wrangler PHEV | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Зимата и снеговете не плашат новият Jeep Wrangler PHEV

В тежката зимна обстановка при хлъзгави настилки, сняг, лед и минусови температури легендарният всъдеход Jeep ® Wrangler се откроява с безкомпромисната си проходимост . Благодарение на новата технология 4 xe Plug in Hybrid PHEV ) емблематичният модел осигурява още по-добра стабилност както по заснежени градски улици, така и при дълги пътувания до планински курорти с дълбок сняг.

Системата 4x4 за електрифицирано задвижване на четирите колела позволява на Jeep ® Wrangler PHEV не само да се справя безпроблемно със суровите зимни условия, но и да предложи на водача повече мощност и динамика в сравнение с версиите , оборудвани с двигатели с вътрешно горене. По голямата производителност и по добрата проходимост се дължат на комбинирането на два електрически двигателя и 2,0 литров бензинов турбомотор.

 

С комбинирана максимална мощност от 380 конски сили и максимален въртящ момент от 637 Нм новият Jeep ® Wrangler PHEV е най-мощният, най-бързият и същевременно най-екологичният Wrangler досега . Той ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,4 секунди и изминава повече от 50 км в електрически режим на задвижване на всички колела Като един от най нискоемисионните модели в сегмента на високопроходимите автомобили Jeep ® Wrangler предоставя възможност всекидневните дистанции в града да се преодоляват изцяло на ток. 

В новия Jeep ® Wrangler PHEV единият от двата електрически двигателя служи като генератор, като изпълнява също функциите на стартер и а лтернатор. Той се грижи за стартирането на бензиновия турбодвигател, за работата на функцията Start/Stop и за генерирането на електрическа енергия за батерията. Вторият електрически двигател е тягов. Той не е разположен на задната ос (както при други модели), а е интегриран в трансмисията и разполага с два съединителя. Единият може да отдели трансмисията от бензиновия двигател, а другият поема функцията на преобразувател на въртящия момент. Така Wrangler PHEV осъществява вс ички функции на задвижването на всички колела с изцяло електрическа мощност.