fbpx Нов помощник за бизнеса - лекотоварните автомобили GAZelle NN идват в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Нов помощник за бизнеса - лекотоварните автомобили GAZelle NN идват в България

Известният руски бранд лекотоварните автомобили GAZelle NN идват в Българи и ще бъдат предлагани чрез „Авто Юнион“ АД и дъщерното дружество на автомобилния холдинг „Ауто Италия“ ЕАД. Първите доставки се очакват в края на месец септември и началото на октомври, като предстои бързо развие на дилърска мрежа на марката в цялата страна.

Въпреки недостига на ключови чипове на световните пазари, необходими за създаването на един автомобил, заводът на GAZelle не е засегнат от световната криза и поръчките ще бъдат изпълнявани бързо, без нормалните за сегашната ситуация забавяния.

Създадени за предимно тежките условия за Русия и Великата степ, тези товарни автомобили са проектирани, така че издръжливостта и надеждността на компонентите да е приоритет. Днес обаче клиентите търсят все повече комфорт и пректичност.

Именно заради това добавя модерни технологии, за да предложи повече комфорт и силно конкурентен автомобил, подходящ за множество бизнеси. Дизайнът на обновения автомобил GAZelle NN е вече по-дързък и сложен, запазвайки разпознаваемостта на фамилията GAZelle и прибавяйки необходимия набор новости.
Двигателят е EURO-6, разработен от Volkswagen и многократно използван и тестван в широка гама от леки и товарни автомобили.

Нова 6-степенна механична скоростна кутия, проектирана и разработена за работа със значителни товари на дълги разстояния, която позволява намаляване на разхода на гориво с до 13%. Значително намалява натоварването и износването на двигателя, като по този начин удължава живота му. Натоварен автомобил може да започне движение, ако е с 6-степенна механична трансмисия, от 2-ра предавка.

GAZelle NN ще бъде основоположник на ново поколение автомобили GAZ. Платформа за по-нататъшно разработване на нови модели и версии на гъвкави, надеждни и икономични лекотоварни автомобили.

Базовите цени започват от 29 900 лв. без ДДС като допълнителното оборудване, което може да се поръча включва климатик, електроуправляеми външни огледала, въздушна възлгавница за пасажерите до водача, автопилот (cruise control), аудио с USB и управление от волана, задни врати с 270° ъгъл на отваряне, 'LED Matrix' предни светлини, LED фарове за мъгла, атермично стъкло, защитно покритие на пода на товарния отсек, комфортен пакет за шофьора и други.