fbpx 12 премиери на автосалона в Пловдив | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

12 премиери на автосалона в Пловдив

12 премиери са подготвили участниците в Автомобилен салон Пловдив, който ще се проведе в рамките на Международния технически панаир от 26 септември до 1 октомври.

BMW ще покаже за първи път в България Серия 1 с пет врати в спортен и градски вариант и Серия 6 Coupe 650i. Nisan пуска четвърто поколение на „Micra”, а „Mini” - новото „Coupe Cooper S”.

Сред новостите за нашия пазар са и два модела лекотоварни автомобили на „Piaggio Commercials“ - Аpe 50 и Ape TM. Fiat 500 е оборудван с новия двуцилиндров TwinAir мотор, който спечели титлата „Международен двигател на годината 2011”.

Премиери ще има и на щандовете на KIA, Mercedes-Benz, BRP.

Изложителите от Автосалона ще представят 27 марки на най-известните производители в света. В техните експозиции ще присъстват общо 159 модела леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, скутери, мотоциклети и АТВ. На Есенния панаир в Пловдив ще бъдат показани 7 модела на китайската компания „Great Wall”, които ще се произвеждат в завода на „Литекс моторс“ край Ловеч.

В традиционната томбола един от посетителите, попълнили анкетна карта, ще спечели лека кола, която може да избере измежду 10 марки.
Наградите се предоставят от членове на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), която е съорганизатор на изложението заедно с Международен панаир Пловдив.