fbpx Трудно ли е да си навигатор на Крум Дончев | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Трудно ли е да си навигатор на Крум Дончев

GLOBUL организира уникално моторспорт събитие с участието на Крум Дончев и екипа му, което ще се проведе на 29-ти октомври 2011 г. (събота) от 10:00 до 14:00 часа на скоростна отсечка близо до гр. Ихтиман, част от трасето на рали България.
Общо тридесет късметлии, сред които десет почитатели на автомобилния спорт, десет служители на GLOBUL и GERMANOS и десет журналисти ще имат уникалната възможност да седнат до четирикратния рали шампион на България Крум Дончев в състезателния автомобил Peugeot 207 S2000 и да го придружат в преодоляването на една скоростна отсечка. Всеки от избраните участници за кратко ще може да влезе в ролята на Петър Йорданов като навигатор, а специално поставени в колата камери ще запишат реакциите им по време на своеобразното рали.
Събитието е отворено за всички, които желаят да присъстват. Броят на късметлиите, които ще могат да станат част от отбора на GLOBUL Rally Team, е точно определен, но всички останали присъстващи ще имат възможност да се запознаят с екипа, да разгледат отблизо състезателния автомобил и да научат интересни факти за рали спорта лично от Крум Дончев.
Трасето, на което ще се състои събитието, се намира на път III-803, между с. Мухово и с. Оборище, община Панагюрище.
Десетимата фенове, които за кратко ще имат шанса да станат навигатори са избрани чрез жребий измежду всички потребители, записали се за участие в специално създаденото Facebook събитие в периода 21 -24 октомври, 2011 г.