fbpx Opel ADAM ще търси Еви по Черноморието | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Opel ADAM ще търси Еви по Черноморието

 

Екстравагантното най-ново бижу на Opel избра да акостира това лято пред вратите на хитовото заведение в Лозенец - Hacienda Beach. Два месеца посетителите ще бъдат посрещани първо от нахакания жълт мъник. С дължината си от 3.70 м и широчина 1.72 м той успя да се промъкне и без проблем да маневрира пред „стената на славата“ при откриването на летния сезон в българското Сен Тропе този уикенд. ADAM се чувства изключително комфортно точно на това място, защото той напълно отговаря на търсенията на гостите на летния пристан. Предназначен за модерните и търсещи да изразят своята индивидуалност хора, шикозният автомобил привлече внимание още в първите дни на престоя си там.
Adam e оборудван с три бензинови двигателя (1.2-литров 51 кВт/70 к.с., 1.4-литров 64 кВт/87 к.с. и 1.4-литров 74 кВт/100 к.с.), които са съчетани със системата ecoFLEX, която включва и спестяващата разход на гориво технология Start/Stop. Освен това няма друг автомобил в света в този клас, който да може да предложи над 61 000 варианта на екстериора и близо 82 000 за интериора! Това разнообразие се получава от комбинациите между общо 12 цвята на каросерията, допълнителни три цвята на покрива и 31 различни дизайна на колелата с уникални цветни клипсове и други детайли като различни десени на тавана с LED светлини.

И тъй като модата на постоянно „висене“ в приложенията на смартфона набира невероятна скорост "IntelliLink" интегрира в колата смартфона на собственика и по този начин прави основаните на интернет апликации налични в купето. ADAM е единственият автомобил в своя сегмент с подобна система, която предлага смартфон връзка както за софтуера iOS на Apple, така и за операционната система Android.
Повече от сигурно е, че летният престой ще бъде ползотворен и ADAM ще се „сгоди“ за красивите български Еви, които Hacienda привлича като магнит.