fbpx 30 години партньорство между PEUGEOT и ROLAND-GARROS | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

30 години партньорство между PEUGEOT и ROLAND-GARROS

30 години партньорство между PEUGEOT и ROLAND-GARROS

От 1984 г., годината на влизане на Лъвчето в Селото, PEUGEOT и Ролан Гарос непрекъснато утвърждават взаимното си доверие. Много бързо марката налага визията си по терените благодарение на множеството банери по кортовете. Тя е широко представена и на главната алея, където е разгърната част от производствената гама на специалните серии Ролан Гарос - тази година с PEUGEOT 208 Ролан Гарос, електрическия велосипед АЕ21 Ролан Гарос и скутера с три колела Метрополис Ролан Гарос.

През 1989 г. PEUGEOT пуска на пазара тези два първи автомобила, обозначени с логото на Ролан Гарос - 205 и комби 405. Вече 25 години всички специални серии се разработват специално в сътрудничество с Ролан Гарос и представляват модели, създадени с идеята да излъчват специфична визия, включваща тениса и по-конкретно, Откритото първенство на Франция Ролан Гарос.

През 2014 г. PEUGEOT 208 и PEUGEOT 308 СС, двата модела произведени в Европа и лансирани в много страни по света, ще бъдат лицето на това партньорство. От 2012 г. и Китай произвежда и продава автомобили от специалната серия Ролан Гарос. Тези година на особена почит ще бъдат PEUGEOT 508 и PEUGEOT 3008.

В Латинска Америка за втора поредна година именно PEUGEOT 508 Ролан Гарос е колата, която ще се произвежда и предлага на местния пазар по този случай.

PEUGEOT е официален превозвач на турнира от 1989 г. Тази година, услугата е осигурена от PEUGEOT 3008 HYbrid4, от 508 RXH, от 2008, от 5008, от iOn, от RCZ, от 308 и от 308 SW, от новият 208 специална серия Ролан Гарос, както и от вановете Expert Tepee, предназначени за колективен транспорт.

От 6 години насам програмата Road to Roland-Garros с повече от 111 милиони зрители през 2013 г. показва транспортирането с PEUGEOT на най-големите международни играчи от хотела им до селцето Ролан Гарос. Това е и удобен момент да се видят играчите в друга светлина чрез анкетата на актьора Гийом Долман. Новото тази година е музикалният елемент. Как ли ще реагира в 508 RXH Новак Джокович на неочакваната поява на Адриан Вилянова, прочутия парижки DJ?

Тази година всички тези изяви ще бъдат качени на новата музикална платформа на Марката: www.peugeotmusic.com