fbpx „Прожекция в движение” по софийските сгради | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Прожекция в движение” по софийските сгради

За първи път в България фасадите на сгради оживяват чрез иновативната технология „прожекция в движение”. Проектът, създаден от агенция Публисис МАРК Груп, вече забавлява хиляди минувачи в София през миналия уикенд, като прожектира графити образи върху фасади на сградите от движещ се по улиците Nissan Qashqai. Кампанията, следваща модела на т.нар. технология beamvertising, „съживява“ сцени от рекламния телевизионен клип на модела под мотото „Улови духа на града“. Свидетелите на прожекцията могат да качват свои снимки или видео в интернет на адрес www.qq-tour.net, като по този начин участват в томбола за тест-драйв на Nissan Qashqai.

Последната предвидена прожекция в движение ще се проведе този четвъртък от 21:30 до 23:00 часа. „Попа”, „Раковска” и „Петте кьошета” са част от ключовите места в центъра на София, които ще оживеят с живата прожекция на забавните анимирани образи.
Чрез прожекция в движение анимираните образи променят динамиката на градската среда в София пред очите на минувачите и пресъздават уникален градски дух.