fbpx Peugeot 308 с награда за нтериор | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Peugeot 308 с награда за нтериор

Peugeot 308 с награда за нтериор


На 29-ото издание на Международния Автомобилен Фестивал в Париж PEUGEOT 308 бе отличен с приза „Най-красив интериор на годината“. Всяка година призовете отличават най-красивите постижения в автомобилния свят. Тези награди се присъждат от експертно жури от моторните спортове, както и от архитектурата, модата, дизайна, културата и медиите.

Наградата за „Най-красив интериор на годината“ се присъжда за интериор, баланс на обемите, материали и цветове сред лансираните автомобили през 2013. В тази категория 308 се конкурираше с още 3 номинирани претендента: Alfa Romeo 4C, BMW серия 4 купе и Mercedes CLA.
Тази награда е признание за оригиналността, иновативността и качеството на PEUGEOT i-Cockpit в новия 308, който отразява новата интериорна идентичност на PEUGEOT. Със своя изчистен дизайн и интуитивно място на водача, PEUGEOT 308 спечели журито. Неговият компактен волан, уреди на нивото на очите, голям сензорен 9,7’ екран и неговата висока централна конзола предлагат неповторимо удоволствие от шофирането