fbpx София се готви за 21-ви автомобилен салон | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

София се готви за 21-ви автомобилен салон

От 15 до 23 юни София става арена на автомобилните новости. 21-вия “Автомобилен салон София”. за осми път влиза в календара на OICA (Organisation Internationale des Constructeurs d'Automobiles), международната организация на автомобилните производители. Над 40 нови модела автомобила за първи път ще бъдат показани пред българската публика. Още над 20 ще бъдат демонстрираните модели с фейслифт, толкова са и новите варианти на вече познати гами, както и излезлите съвсем скоро автомобили.
Изложението ще се проведе традиционно в „Интер Експо Център“ на бул. Цариградско шосе №147 в София. Посетителите ще могат да разглеждат в изложбените дни от 10:00 до 20:00 часа.Входният билет за възрастни е 6,00 лв., а за деца, ученици и пенсионери – 3,00 лв. с ДДС;

Всеки посетител получава анкетна карта с важни за организатора (Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България - ААП) въпроси. Едновременно с това анкетната карта дава възможност за участие в томболас голямата награда - избор на един от седемте автомобила - Citroёn C-Elysee Seduction, Dacia Sandero, Ford Fiesta, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE, Renault Clio IV, Škoda Citigo. Другите две награди са почивка за двама в Кушадасъ и GPS.