SsangYong представя у нас пикапът Korando Sports

По време на На Truck Expo 2017 (1-3 юни 2017 г.) SsangYong ще представи, премиерно за България, лифтираната версия на модела Korando Sports - 5-местен спортен пикап с повишена проходимост, който се вписва във всеки активен стил на живот. Той притежава един от най-мощните дизелови двигатели в своя клас с мощност 178 к.с. и 400 Нм въртящ момент, а теглителният му капацитет е 2300 килограма. Товарна платформа на Korando Sports, с площ от 2 кв.м, побира мотоциклети, планински велосипеди, екипировка за къмпинг и ски, работни инструменти и други дълги или обемисти товари. В допълнение към просторното 5-местно купе, високопроходимият пикап предлага фундаментална практичност, която помага на хората да се наслаждават на всички аспекти на живота - от деловото ежедневие в града, до бягството сред дивата природа.

 

Автомобилът е оборудван с 6-степенната автоматична скоростна кутия от водещия японски производител Aisin Seiki с изкуствен интелект и Thumbs up режим за ръчно управление с бутони от волана и скоростния лост. Системите ABS (против блокиране на колелата при спиране), EBD (електронно разпределение на спирачното усилие), FTCS (за подобряване на сцеплението с пътя), HSA (за подпомагане потеглянето по наклон), BAS (за подпомагане на спирачното усилие) , ESP (за динамичен контрол на траекторията), ARP (против преобръщане), TPMS (за следене на налягането в гумите) и др., включени в стандартното оборудване.

Автомобилън е с Part-time 4WD задвижване с три избираеми режима и заключване на централния диференциал за безкомпромисна проходимост, оптимална горивна ефективност и автентично SUV преживяване.

Моля коментирайте