fbpx Заводска версия на Master Bus у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Заводска версия на Master Bus у нас

Заводска версия на Master Bus у нас

етикети

Renault Master вече се предлага и със заводска версия Bus с 16+1 места. Автомобилът е с дължина 6 198 мм и база 4 332 мм. Версията е 3,9 т, категория М2. С тези размери версията сигурява реални седящи места и максимален полезен товар от 1 377 кг.
Предвидено е отделение за багаж по цялото протежение на тавана над седалките. Допълнително пространство за багаж може да се осигури при отстраняване на последните 2 реда седалки. Опцията позволява да се получават различни комбинации от седящи (16, 15, 14, 13, 12, 11) места и товарен обем спрямо нуждите на клиентите и техните пътници.
Обширното пространство за коленете (666 мм), 3-точковите предпазни колани за всички пътници и наклона на облегалките от 22 градуса осигуряват комфортно и сигурно пътуване.
Master Bus е стандартно оборудван с тахограф, ограничител на скоростта и електрическо странично стъпало под плъзгащата се врата. Всеки от пътниците може да разчита на индивидуални аератори и осветление, както и на допълнително осветление на алеята между редовете. Бусът се задвижва от 2,3-литров dCi/125 к.с.