fbpx Фондация УниКредит осигуряват 30 хил. евро за каузи, свързани с деца | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Фондация УниКредит осигуряват 30 хил. евро за каузи, свързани с деца

Водеща снимка
Да

Фондация УниКредит осигуряват 30 хил. евро за каузи, свързани с деца

Фондация УниКредит и УниКредит Булбанк дават начало на второто издание на програмата за подкрепа на благотворителни каузи, свързани с деца Call for Europe.

Банката кани всички представители на неправителствения сектор, които работят с деца, да кандидатстват с най-добрите си предложения до 29 януари 2021 на callforeurope@unicreditgroup.bg.

След тази дата експертно жури, формирано от представители на неправителствения и корпоративния сектор, ще заседава и определи пет проекта, които ще продължат в надпреварата.

Избраните проекти ще бъдат изпратени за разглеждане и оценка на Фондация УниКредит като от тях ще бъдат избрани между един и три проекта за финансиране. Фонд от 30,000 евро ще бъде разпределен между максимум три проекта

Всички проекти, изпратени към Фондация УниКредит, трябва да изпълняват следните условия:

  • Да са предложени от организации, основани преди 31 декември 2018
  • Да са фокусирани върху потребностите на деца и подрастващи (до 18 години)
  • Да се реализират в България

През изминалата година Фондация УниКредит и УниКредит Булбанк насочиха 90,000 евро към гражданския сектор по програмите си за подкрепа на деца Call for Europe и на най-засегнатите от Covid-19 групи в българското общество.