fbpx Hyundai представи новият Тucson | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Hyundai представи новият Тucson

Geneva Motor Show 2015

Hyundai представи новият Тucson

етикети

По време на автомобилното изложение в Женева дебютира изцяло новият компактен кросоувър Tucson/ix45. Моделът е позициониран в С-сегмента и има изключително модерен и рафиниран дизайн. Автомобилът е с LED фарове и хромирана трапецовидна решетка. Като събрат на Santa Fe колата има много качествени материали, огромен сензорен дисплей и опция за вентилирани и отопляващи седалки.

Задната врата е с електрическо отваряне, а багажният обем 513 л при разгънати седалки. По отношение на сигурността Hyundai предлага множество системи, сред които Lane Keeping Assist, Autonomous Emergency Braking и Blind Spot Detection.

Моделът ще се предлага с нов атмосферен 1,6-литров двигател със 135 к.с., екипиран с 6-степенна механична предавателна кутия. Турбо версията на мотора е със 176 к.с. и може да се поръча със 7-степенна автоматична кутия с два съединителя. При дизелите се предлага познатият агрегат на Hyundai 1.7 CRDi със 115 к.с., както и 2.0-литров със 136 и 184 к.с., към който има опция за 6-степенен автоматик.