fbpx Излезе новият хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС, сезон Пролет 2013 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе новият хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС, сезон Пролет 2013

Излезе от печат новият хартиен брой на списание "твоят БИЗНЕС", а темата на броя е Енергийна ефективност за бизнеса. Ето и някои от темити, които може да прочетете в него:

- Енергийна ефективност и зелена енергия в малкия и средния бизнес - представяне на ОП за безвъзмездна финансова помощ BG161PO003-2.3.02 „Енергийна ефективност и зелена икономика”.

- „Зелената треска” – поредният балон? Къде е надеждата за ВЕИ сектора? Дали еуфоричният инвестиционен мехур в сектора на зелените енергии се е спукал и какво е неговото бъдеще за инвеститори и потребители?

- Енергиен одит – задължителен или препоръка? Какво представлява обследването за енергийна ефективност, какво изисква и нужен ли изобщо той?

- Енергийната ефективност на хостинг услугите – всичко започва от центъра за данни. Защо сървърите са сериозно консумиращо ток "перо" в бюджета и как да го съкратим 

- Борбата за боклука. Защо големите производители и вносители на офис техника нехаят за опазването на околната среда в България?

- Правилата на международната продажба. Защита на интересите на продавач и купувач

- Основни допускати грешки при кандидатстване по ЗОП

- Нова ДДС реалност за фирмените автомобили. Всяка фирма вече може да ползва данъчен кредит при оперативен лизинг. 

- Как да репозиционираме своя продукт или бранд

- 10 често срещани грешки в планирането на парти

- Geneva International Motor Show – световните автомобилни премиери от 83-ят автомобилен салон в Женева, Швейцария.