fbpx Излезе новият хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС, сезон Пролет 2013 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе новият хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС, сезон Пролет 2013

Излезе новият хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС, сезон Пролет 2013

Излезе от печат новият хартиен брой на списание "твоят БИЗНЕС", а темата на броя е Енергийна ефективност за бизнеса. Ето и някои от темити, които може да прочетете в него:

- Енергийна ефективност и зелена енергия в малкия и средния бизнес - представяне на ОП за безвъзмездна финансова помощ BG161PO003-2.3.02 „Енергийна ефективност и зелена икономика”.

- „Зелената треска” – поредният балон? Къде е надеждата за ВЕИ сектора? Дали еуфоричният инвестиционен мехур в сектора на зелените енергии се е спукал и какво е неговото бъдеще за инвеститори и потребители?

- Енергиен одит – задължителен или препоръка? Какво представлява обследването за енергийна ефективност, какво изисква и нужен ли изобщо той?

- Енергийната ефективност на хостинг услугите – всичко започва от центъра за данни. Защо сървърите са сериозно консумиращо ток "перо" в бюджета и как да го съкратим 

- Борбата за боклука. Защо големите производители и вносители на офис техника нехаят за опазването на околната среда в България?

- Правилата на международната продажба. Защита на интересите на продавач и купувач

- Основни допускати грешки при кандидатстване по ЗОП

- Нова ДДС реалност за фирмените автомобили. Всяка фирма вече може да ползва данъчен кредит при оперативен лизинг. 

- Как да репозиционираме своя продукт или бранд

- 10 често срещани грешки в планирането на парти

- Geneva International Motor Show – световните автомобилни премиери от 83-ят автомобилен салон в Женева, Швейцария.