fbpx Компютърно пространство 2010 - арена на специалистите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Компютърно пространство 2010 - арена на специалистите

Компютърно пространство 2010 - арена на специалистите

Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ е партньор на 22-рия международен форум Компютърно пространство (Computer Space), който ще се проведе на 28, 29 и 30 октомври тази година. Събитието включва поредица от семинари и уъркшопи в София и триседмична изложба на компютърна графика на „Моста на влюбените“ до НДК.

„Като едно от най-големите и значимите международни събития за компютърни изкуства не само у нас, но и в цяла Югоизточна Европа, фестивалът Компютърно пространство има важен принос за развитието и популяризирането на уеб дизайна, компютърната анимация и останалите форми на дигитално изкуство. За екипа на СуперХостинг.БГ е удоволствие да подкрепи една толкова значима проява и по този начин да поощри развитието на добрите практики и тенденции в сферата на компютърните изкуства.“ - заяви Методи Дреновски, управител на хостинг компанията.

СуперХостинг.БГ ще предостави общо 27 награди на всички победители, заели първо, второ или трето място в някоя от деветте категории. Наградите са под формата на хостинг планове, виртуални сървъри и регистрация на домейни (.com, .net или .org).