fbpx Майкрософт официално представи облачната услуга Office 365 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Майкрософт официално представи облачната услуга Office 365

Майкрософт официално лансира в България своя продукт Microsoft Office 365, услуга от следващо поколение в облака подходящ за малки, средни и големи фирми.
Office 365 обединява Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online и Microsoft Lync Online в една актуална облачна услуга. С този продукт потребителите не се налага да променят начина си на работа при преминаването към облака, защото пакетът се основава на познати инструменти за производителност. Така те имат достъп до нови начини за съвместна работа на почти всяко устройство, използвайки добре познатите приложения на Office. Сигурността и надеждността са абсолютно гарантирани.

Най-ниският план започва с цена от 5,25 евро месечно за потребител. Планът на Office 365 за компании за първи път включва и възможност за закупуване на софтуерния десктоп пакет Microsoft Office Professional Plus на базата на текущи плащания. На цена от 19,00 евро на потребител месечно организациите могат да получат Office Professional Plus заедно с електронна поща, гласова поща, фирмена социална мрежа, незабавни съобщения, уеб портали, екстранет, видео- и уеб-конферентни разговори, локални лицензи и постоянна поддръжка по телефона.