fbpx Международно признание за български шеф на банка | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Международно признание за български шеф на банка

Международно признание за български шеф на банка

етикети

Главният изпълнителен директор на Пощенска банка Петя Димитрова получи международно признание и беше наградена с две сребърни отличия на наградите „Stevie Awards за жените в бизнеса”. Победителките в надпреварата за 2013 г. бяха обявени на специално гала събитие в Ню Йорк, като  Димитрова се нареди сред призьорите в категория „Изпълнителен директор на годината за Европа, Близкия Изток и Африка” и категория „Изпълнителен директор на годината в сферата на услугите” (за организации с до 2500 служители).

Международните награди „Stevie Awards за жените в бизнеса” е единствената по рода си глобална програма, която за десета поредна година отличава жените и техните бизнес постижения със златни, сребърни и бронзови признания. Финалистите бяха 1200 лидери на ръководни позиции и предприемачи.  

„Приемам двете отличия като знак, че пътят, по който Пощенска банка е поела, е верният. Гордея се, че сме екип, който има единни цели, споделя общи ценности и работи за приноса към икономиката на страната и в полза на обществото като цяло. Радвам се, че усилията ни получават признание от толкова високо международно ниво”, каза Петя Димитрова, която зае поста главен изпълнителен директор на банката в средата на 2012 г. след 10 години работа за финансовата институция.