fbpx Microsoft представи новият Office 365 Home Premium | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Microsoft представи новият Office 365 Home Premium

Microsoft представи новият Office 365 Home Premium

Днес, Microsoft обяви глобалната премиера на Office 365 Home Premium – новото лице на продуктовата флагман линия Office за крайни клиенти. Услугата предлага пълен набор Office приложения – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access. Тя може да се използва на до 5 устройства (таблет, персонални или Mac компютри с Windows), Пакетът предоставя допълнителни 20 ГБ място за съхранение в SkyDrive – 3 пъти повече от наличното място с безплатен SkyDrive профил. Също така потребителите им 60 безплатни минути за разговори по Skype с целия свят месечно, както и всички бъдещи актуализации.

Едновременно с това, Microsoft представи официално днес и версията Office 365 University за студенти, преподаватели и служители във висшите учебни заведения. Компанията също така пусна в световен мащаб и актуализирани версии на традиционните Office пакети: Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 и Office Professional 2013. Office 365 за бизнес потребители ще излезе официално на 27 февруари.

В скорошно глобално проучване близо 60% от анкетираните са заявили, че не разполагат с достатъчно време, за да правят нещата, които искат, а над 80% твърдят, че биха могли да си спестят час или няколко на ден, ако са по-организирани. Office 365 Home Premium е създаден, за да помага на хората да са по-продуктивни, независимо къде се намират, както и да бъдат достатъчно гъвкави, за да имат време за любимите си занимания.

Microsoft представя и Time to 365 (www.office.com/timeto365) - нов уебсайт на базата на краудсорсинг, където потребители от цял свят ще могат да намират и споделят съвети, трикове, идеи и вдъхновение. Съветите, предлагани на сайта, включват идеи за организиране на списъците за пазаруване на телефона посредством OneNote, указания как да изберем правилния размер телевизор за всекидневната, както и как да използваме Office приложенията за планирането на рождени дни на децата, и много други.

В рамките на сайта потребителите имат шанса да се състезават за спечелването на награди, които биха им спестили време, в т.ч. безплатен годишен абонамент за Office 365 Home Premium, възможност за ползване услугите на личен готвач, интериорен дизайнер, автомобилен сервиз, услуги за почистване на дома и т.н.