fbpx Най-добрите маркетингови постижения ще бъдат отличени в края на януари на Effie Awards България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Най-добрите маркетингови постижения ще бъдат отличени в края на януари на Effie Awards България

Най-престижният конкурс за маркетингова ефективност в света - Effie Awards ще се проведе за тринадесета година в България. Мотото на тазгодишното издание е „Всичко, което блести е злато“. Парафразата на известния стих на Шекспир издава амбицията на конкурса да награди онези кампании и маркетингови практики, постигнали блестящи резултати със своите иновативни комуникационни решения.

Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА), официален организатор на Effie Awards България, кани всички професионалисти в сферата на интегрираните комуникации и рекламодателите да участват в конкурса с най-ефективните си идеи, реализирани в периода от 1 януари 2019 до 31 октомври 2020 г.

Ключовите критерии за оценяване са базирани на сериозните маркетингови проучвания, смелите и нестандартни стратегически решения и ефективността на рекламата. Пандемията COVID-19 и новите социални рестрикции провокираха всички да търсят нови начини на комуникация, затова Effie Awards България въвежда нова категория „Маркетинг при актуални събития“.  В тази широко формулирана категория един срещу друг ще се изправят контекстуални кампании с висока ефективност, създадени около конкретни събития и в отговор на неочаквани социални, културни и други явления.

Крайният срок за подаване на заявки е 25 ноември 2020 година

Тази година организаторите на конкурса удължават срока за записване с един месец и правят отстъпка от 25% от таксата за участие при ранно подаване на заявките до 13 ноември. Крайният срок за подаване на заявки е 25 ноември 2020 година.

Дали всичко, което блести, е злато? Ще разберем в края на януари 2021 година на церемония по връчване на 13-ите награди Effie България.

Effie Awards е световно признатият стандарт за успешно комуникиран бранд. Над 50 години наградите се радват на признание едновременно сред рекламодатели и комуникационни агенции. Като глобален символ на успешна маркетингова комуникация, те фокусират вниманието върху най-ефективните идеи и насърчават разговор между клиент и агенция относно начините за създаване на работеща реклама .

Конкурсът Effie Awards отличава най-впечатляващите постижения в областта на маркетинговите комуникации – идеите, които работят.

За повече информация и насоки за правилното попълване на заявките посетете effiebulgaria.org.