fbpx НИПРОРУДА АД отбеляза половин вековен юбилей | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

НИПРОРУДА АД отбеляза половин вековен юбилей

Със стилно парти и над 200 гости, НИПРОРУДА АД отпразнува 50 годишния си рожден ден. Професионалистите от минната и рудодобивната промишленост засвидетелстваха своя респект пред постиженията на компанията през годините и обмениха идеи за бъдещето на този основополагащ за икономиката на страната отрасъл. НИПРОРУДА АД АД е проектантска и инженерингова компания, която работи изключително в сферата на минната и металургична промишленост. Проектите са насочени към разработка, реконструкция и модернизация на структуроопределящите предприятия в тази област в страната и чужбина. Базирайки се научни изследвания, анализи и високо квалифициран персонал, фирмената политика на НИПРОРУДА АД АД е свързана със съхраняване и обогатяване на професионалния опит за постигане на висока ефективност на технологичните процеси.
Вечерта бе открита от мениджмънта на компанията Георги Зарев, председател на Съвета на директорите на НИПРОРУДА АД, който говори за реализираните проекти и иновативния подход, който компанията винаги се е стремяла да прилага.
„Благодарим за доверието и честта да работим заедно! Заслужено се гордеем с половинвековното ни традиционно партньорство, утвърдило се като еталон за успех!“ – каза в своето слово г-н Лъчезар Цоцорков, председател на Българската минно-геоложка камара и изпълнителен директор на Асарел-Медет АД.