fbpx Нов магазин от веригата премиум марки за дома | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нов магазин от веригата премиум марки за дома

 

Концепцията за представяне на най-актуалните колекции на премиум и луксозни марки за дома на едно място се наложи като успешна и Bed Bath & Table откри третият магазин в столичния Ринг Мол.

Освен наложените премиум марки за банята, спалнята и масата, софийската верига открива нови хоризонти пред лукса с колекциите на Versace Home и Sambonet.
Банята е отворила врати за австрийската топ марка за текстил Vossen и предложенията на Tommy Hilfiger в серията Home.
Най-новите колекции на Villeroy & Boch, включително актуалния дизайн за Коледа 2018-та година вече блестят в изискан разкош на витрините.
В продължение на категорията мода за маса ще останете запленени от изяществото на италианската марка Sambonet, включително с възможност за персонализиране на любимите прибори.

Sander е още едно премиум предложение, което ще ви накара да се влюбите в изобилието на десени и пищността на цветове, познати само в романтичното богатство на Ренесанса. 

Любителите на разточителния разкош ще намерят усещане, по-фино от кадифе в немската марка за спално бельо elegante. 

„Новият магазин на Bed Bath & Table  издига в култ качеството на живот у дома и носи послание да съхраним уюта, да прекарваме време с близките си, да се наслаждаваме на живота. Отново се спряхме на концепцията мултибранд стор и сме щастливи да представим колекциите и на изключително луксозните марки Versace Home и Sambonet -каза собственикът на магазина Юлия Спасова.