fbpx Нов ултра як лаптоп за геймърите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нов ултра як лаптоп за геймърите

Нов ултра як лаптоп за геймърите

 

HP представи своя най-мощен гейминг преносим компютър досега - OMEN X by HP. Създаден за геймъри и почитателите на електронните спортове, търсещи максимална производителност, преносимият OMEN X е конструиран с терминали за поддръжка на отключени процесори, за да се даде възможност за повишаване на тактова честота, както и фабрично повишена честота на графичните видео карти и възможност за добавяне на памет.

Състезателният дух на геймърите изисква оптимална производителност с възможност за допълнително преконфигуриране, характерни за десктоп устройствата, които осигурят най-добрата честота на обновяване на картината и най-бързата реакция, за да надвият конкуренцията. Но те също така имат нужда и от устройство, което не прави компромиси с производителността за сметка на мобилността. Изследвайки начина, по който геймърите се състезават, HP създаде устройство, което да отговори на техните нужди, като предлага висококачествени компоненти, усъвършенствани решения за охлаждане, бързо реагиращи дисплеи, пълен размер клавиатура и софтуерни инструменти, които позволяват на геймърите да използват хардуера на максимална степен.

Последните ААА заглавия и турнири при електронните спортове изискат високопроизводителни графики и мощност и затова OMEN X предлага възможност за повишаване на тактови честоти на процесора5, оптимизиране на гейминг трафика в мрежата с мрежов усилвател за намаляване на забавянето в онлайн игрите1, и персонализирано системно осветление;
Той е оборудван с Intel® 7-мо поколение с отключен Intel® Core ™ i7 процесор2, XMP опции за паметта при повишени тактови честоти5, тествани профили до DDR4-2800, както и повишени фабрично тактови честоти на графични карти NVIDIA® GeForce® GTX 1080 - идеални за бързи темпове или игри с много играчи с висока 4К резолюция3.

Моделът предлага управление на загряването и охлаждането, за да даде възможност хардуерът да постигне нива извън фабричните му настройки, включително високоефективни вентилатори за увеличаване на въздушния поток и вградена камера за пара с четири 3.5мм топлини тръби за подобряване на преноса на топлина от графичната видео карта и процесора към четирите радиатора, монтирани в ъглите.

Моделът е с 17-инчов 4K дисплей³, предлагащ невероятно висока резолюция или 120Hz 1080p екран с високи нива за бързо обновяване на картината.