fbpx Нова технология анализира клиентското поведение | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нова технология анализира клиентското поведение

Търговските обекти в България и други страни по света ще получат иновативна технология за анализ на поведението на своите клиенти, което ще оптимизира значително дейността им. Платформата е създадена специално за изграждане и поддържане на клиентска лоялност. Тя предоставя на бизнеса детайлни отчети и анализ на клиентски данни, целящи да подпомогнат компаниите да разберат нуждите на своите клиенти и да предоставят персонализирани предложения, отговарящи по-добре на изискванията на потребителите. Тези функционалности са допълнително подобрени в новата версия на платформата, за да осигурят на бизнеса подробен анализ и цялостен поглед върху различните клиентски сегменти.

Аналитичните функционалности на платформата включват административни (back - office) отчети, ценен достъп до потребителски данни и детайлен анализ на поведението на клиентите. Платформата предоставя прецизни данни относно клиентски предпочитания, любими места за пазаруване, размер и честота на покупките, време между посещенията, спечелени точки/награди и др. Отчетите съдържат и информация относно демографските профили на клиентите и предоставят възможност за сравнителни анализи за определени периоди.

Лоякс представлява white label платформа за лоялност, която може да бъде изцяло ребрандирана и персонализирана, за да покрива нуждите на различни видове бизнеси, включително молове, търговски вериги, хотели, авиолинии, банки, застрахователни институции и др.