fbpx PEUGEOT въвежда ChatGPT в автомобилите си | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

PEUGEOT въвежда ChatGPT в автомобилите си

PEUGEOT е един от първите производители на автомобили, който интегрира изкуствения интелект ChatGPT като услуга за своите клиенти. Интегриран в емблематичния i-Cockpit® и активиран чрез гласовия асистент „OK PEUGEOT“, ChatGPT може да отговори на всеки въпрос и предлага ново ниво на преживяване.

ChatGPT е в състояние да отговори на широк набор от въпроси, от прости до сложни, и може да участва в разговор.

Например, ако пристигнете в даден град, можете да го помолите да посочи кои обекти да посетите, да ви разкаже историята на тези места и след това, ако желаете, навигационната система на автомобила дори ще ви насочи към тази забележителност.

PEUGEOT въвежда ChatGPT в i-Cockpit® на всички свои модели от последно поколение, оборудвани със свързана навигация: новите 208, 2008, 308, 308SW, 408, 508, 508 SW, E-3008, E-RIFTER, E-TRAVELLER, E-Partner, E-Expert, а скоро и новият E-5008.

Всички клиенти на PEUGEOT с отговарящи на условията модели могат да активират ChatGPT чрез PEUGEOT Service Store. Само за няколко дни над 50% от клиентите са се абонирали за генеративния изкуствен интелект в автомобила си, като по този начин участват в пилотната фаза.