fbpx Предстои 20-то издание на тенис турнир PEUGEOT в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Предстои 20-то издание на тенис турнир PEUGEOT в София

20-тото издание на Тенис турнир PEUGEOT ще се проведе на 15 и 16 май 2021 г. на кортовете на Тенис клуб „Левски-София“ в Борисовата градина.  Записванията продължават до 11 май, а наградният фонд е атрактивен.

Peugeot има дългогодишна история като партньор в световния тенис. Марката е официален превозвач на Турнира от Големия шлем – Ролан Гарос. Неин официален посланик е номер 1 в световния тенис Новак Джокович.

У нас вече 20 години официалният вносител на Peugeot – София Франс Ауто, организира най-големия любителски турнир за смесени двойки в страната. Тази година Тенис турнир PEUGEOT ще се проведе на 15 и 16 май, като домакин ще бъде Тенис клуб „Левски-София“. Всички желаещи могат да се запишат индивидуално или с техния партньор на peugeot.bg/tennis до 11 май.

Формулата на игра e 1 сет от 6 гейма без предимство, като при равни 6 гейма се играе тайбрек до 7 точки, за мачовете в групите. Финалът се играе 2 от 3 къси сета до 4 гейма без предимство, като при 4 равни се играе тайбрек до 7 точки.

За пръв път турнирът се провежда през 2000 година. Оттогава насам над 40 души – шампиони в изданията на турнира и най-добре класиралите се клиенти на марката, са гледали на живо мачове от турнира от Големия шлем – Ролан Гарос, и са прекарали три дни в Париж, поканени от Peugeot.

20-тото издание на Тенис турнир PEUGEOT ще премине под надслова на електрическата мобилност. Всички тенис фенове ще могат да се насладят на напълно електрифицираната гама на Peugeot – автомобили, скутери и велосипеди.

Тенис турнир PEUGEOT  ще се проведе при спазване на противоепидемичните мерки в страната и протокол на Българската федерация по тенис.