fbpx Специален софтуер увеличава продажбите на винени онлайн магазини | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Специален софтуер увеличава продажбите на винени онлайн магазини

Специален софтуер увеличава продажбите на винени онлайн магазини

Иновативен софтуер, който гарантира бърз ръст на продажби ще бъде представен за първи път на „Винария 2018“. Той е изключително подходящ за винопроизводители, които имат свои сайтове и желаят да привлекат повече клиенти. Комуникационната услуга „безплатно обаждане“ (Free call) изглежда като зелена слушалка, позиционирана на интернет-страницата на винарска изба, от която всеки клиент от целия свят може да се обади безплатно и да се информира за предлаганите продукти и да заяви необходимите количества напитки.
Над 27 000 компании в 60 държави света вече ползват от тази услуга, която вече е придобила популярност в хотелиерския бранш. В сектора регистрират ръст от 25 – 30 % на резервациите, малко след въвеждането й. Чрез услугата се осъществяват директни резервации, като сезонът става по-наситен и започва по-рано и завършва по-късно. Хотелиери от страната и чужбина я определят като „много ефективна и голямо улеснение за туристите“. У нас само за последната година я ползват повече от 300 хотели по Черноморието, планинските и ски курорти, както и дестинациите, свързани със СПА, уелнес и културен туризъм. 

Facebook коментари