fbpx Списание Club S1 навърши 15 години | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Списание Club S1 навърши 15 години

Списание Club S1 навърши 15 години

Списание ClubS1 отпразнува тържествено своя 15-ти рожден ден с парти в елитния Esterhasi Bar в София. Отбрани гости, много приятели на изданието бяха част от празника, украсен от състезателни автомобили от топ отбори на нашите звезди Крум Дончев и Митко Илиев, картинги и уникална „сапунерка” на Ред Бул, която ще участва в неделя в уникална надпревара по бул. Черни връх в столицата.

Изисканите вкусове на Martini Royale се смесваха с аромата на последните парфюми от гамата Ferrari. Нови фини вина на Terra Tangra също радваха сетивата.

Партито, организирано с подкрепата на Shell България, дългогодишен партньор на изданието, събра представители на целия автомобилен бранш и свързаните с него дейности, както и хора от бизнеса, модата, козметиката.

Изданието бе създадено през 1999 г. като ClubF1 и си спечели през годините репутация на един от най-качествените продукти у нас, безспорен лидер в областта на моторните спортове. Заедно с него редакцията разви първия сайт за Гран при в България, а впоследствие и първата електронна версия на списание.

Честито, колеги и още много успешни години на висока скорост!