fbpx Великденски благотворителен базар | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Великденски благотворителен базар

Великденски благотворителен базар

На 27 и 28 април в Шератон София за 18-ти път ще се проведе Великденски базар на международната благотворителна организация "Марш на любовта"

Както всяка година, посетителите ще имат възможност да изберат подаръци сред голямо разнообразие от ръчно изработена великденска украса, сувенири, картини, бижута, свещи и други изненади, подготвени в празнични опаковки с артистичност и любов. Събраните средства ще бъдат използвани изцяло за подпомагане на деца, лишени от родителска грижа, възрастни хора и други нуждаещи се, за които фондацията се грижи целогодишно.

От осем години "Марш на любовта" поддържа кухня за бедни, която всеки ден осигурява топла храна за социално слаби на територията на община Угърчин. Благотворителната организация е обзавела и два зъболекарски кабинета, в които се предоставя безплатно лечение на нуждаещите се.

Великденските и коледни базари на "Марш на любовта" се провеждат всяка година по едно и също време в Атина, Солун и София. Фондацията развива своята дейност в България повече от 15 години, а нейни представителства има в Италия, Франция, Бразилия и Гърция.

Чрез своите програми "Марш на любовта" подпомага основно деца, лишени от родителска грижа, както и бедни възрастни хора. Дейността на фондацията е основана изцяло на доброволен принцип и нито един от нейните сътрудници, включително и административният персонал, не получава заплащане, а събраните средства се използват единствено за подпомагане на нуждаещите се.

Facebook коментари