fbpx Виваком вече предлага флагманите Galaxy S6 edge и S6 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Виваком вече предлага флагманите Galaxy S6 edge и S6

На стилно събитие VIVACOM и Samsung представиха официално двата нови флагмана Galaxy S6 edge и S6. Премиум моделите идват в България само няколко седмици след световната им премиера, която се състоя на мобилния конгрес в Барселона през март, и ще бъдат в търговската мрежа на телекома от 14 април.

В приятната атмосфера, създадена от водещата Виктория Терзийска и музикалните изпълнения на Рут Колева, гостите имаха възможност да разгледат и тестват Samsung Galaxy S6 edge и S6. И двата смартфона впечатляват с елегантния си дизайн и висококачествената изработка на металната рамка и стъкления корпус.

Най-иновативният и впечатляващ елемент в Samsung Galaxy S6 Edge е неговият извит 5.1“ Super AMOLED дисплей с Quad HD резолюция. Технологията, благодарение на която екранът продължава в двете външни страни на корпуса на телефона, създава усещане за неповторима дълбочина и безкрайност на картината. Красивият външен вид и на двата смартфона крие първия в света 14nm процесор (4х 2.1GHz & 4x 1.5GHz), който осигурява бърза и безотказна работа на богатата функционалност на смартфона. Galaxy S6 и S6 еdge са снабдени с най-новата версия на операционна система Android - v5.0 Lollipop. Смартфоните разполагат с две камери - 16MP стандартна с оптична стабилизация и 5MP селфи камера, осигуряващи снимки с изключително високо качество – дори и за най-взискателните потребители. Сензорите от ново поколение за пръстови отпечатъци и за пулс са малка част от екстрите, с които е оборудван смартфонът.

Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 edge задават нов индустриален стандарт в универсалното безжично зареждане, благодарение на изцяло вградената безжична технология за зареждане, сертифицирана по WPC и PMA. В допълнение, при Galaxy S6 и Galaxy S6 edge стандартното жично зареждане е по-бързо от всякога – 10 минути зареждане с включено зарядно с кабел ще осигури на потребителите достатъчно мощност при ползване в продължение на 4 часа. VIVACOM ще предлага Samsung Galaxy S6 edge в бял, черен и златист цвят.