fbpx Всичко за стопанството на БАТА Агро | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Всичко за стопанството на БАТА Агро

Над 160 фирми изложители са заявили участие в БАТА АГРО 2013 и техният брой продължава да се увеличава. Фирмите, които ще изложат своите нови технологични продукти на тазгодишното изложение съставляват пълната селскостопанска гама, необходима на фермера за обработване на своята продукция. Това са фирми за зърнокомбайни, трактори, сеялки, торачки, плугове; машини за растителна защита и оборудване за животновъдството; машини за зеленчукопроизводство; поливни системи и специализирани инструменти за овощарство и лозарство; сервиз и резервни части; GPS оборудване; семена и препарати; автомобили, вериги и техника за складови стопанства за съхранение на зърно и много други.

Както всяка година, така и през 2013 г. от 13 до 17 май на летище Стара Загора, посетителите на БАТА АГРО ще могат да видят световни премиери на машини от последно поколение още преди те да бъдат показани на световните изложения.

Основен фокус на изложението остава земеделската техника, но все повече се засилва интереса на фирми в сектора, предлагащи и други продукти. Новото на БАТА АГРО 2013 е специално обособеният сектор за семена, препарати за растителна защита и торове, който вече е на площ 1000 кв. м., като се очаква до старта на изложението да се увеличи. Автомобилният бранш също ще бъде разположен в специално обособен сектор, където автомобилните компании ще имат възможността да организират и тест драйв за своите клиенти.