fbpx ЗАХАРНИ ЗАВОДИ с нова производствена линия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ с нова производствена линия

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ с нова производствена линия

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ откри новата си производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Инвестицията е в размер на над 1,6 млн. лева., а оборудването е последно поколение и е произведено в Германия.
"Машината е закупена и въведена в експлоатация в периода на турбуленции и ожесточена ценова война на пазара на захар в Европа. ЗАХАРНИ ЗАВОДИ смело инвестираме в този сектор. Стоим твърдо на пазара. 106-годишният ни опит е стабилната основа, на която сме стъпили, а желанието да се развиваме и мисията ни - да даряваме сладост и щастие на потребителите, е движещата ни сила" заяви Валентина Ралева, Изпълнителен директор на ЗАХАРНИ ЗАВОДИ.

Закупуването на опаковъчна линия за хартиен пакет е поредното капиталовложение на компанията в бизнеса й със захар. От приватизацията до днес, инвестираните средства в дизията са на стойност над 10 млн. лв.

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ е единственият работещ производител на захар в България. Плановете на компанията за следващите 5 години включват както затвърждаване на позициите в страната, така и навлизане на съседни пазари чрез рафиниране на над 100 хил. тона захар годишно.  

Facebook коментари