fbpx TRUCK EXPO | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
TRUCK EXPO 2022 отвори врати и ще продължи до 18 юни на територията на Международен панаир – Пловдив. Повече от 40 изложители, представляващи над 100 световни бранда, показват цялата гама търговски превозни средства, продукти и услуги за товарния автомобилен транспорт.
Да имаш очи и на тила си е изключително полезно, особена ако шофираш в трафик и караш голям камион. Не става дума за свръх интуиция, а за видимост на външната среда, която е ключова за безопасното движение.
Как шофьорите на камиони, а и широката публика, могат да намалят разходите си за гориво ще бъде един от акцентите на TRUCK EXPO 2022 в Пловдив, организирано от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).
Колкото и невероятно да звучи, пандемията от Ковид и войната в Украйна се оказаха катализатор на процеси, които ускориха прехода към декарбонизация, дигитализация и безопасна среда за хората в превозните средства по неподозиран за мнозина начин. Кои технологии ще окажат влияние върху индуст
Днес TRUCK EXPO отваря широко врати за професионални посетители, фенове на тежките машини и техните семейства. Третият финален ден на изложението в Пловдив е с Вход свободен, обявиха организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.
DAF CF 430 FAW ще бъде представен за първи път в България на TRUCK EXPO 2021, който предлага 4х8 задвижване. Силовата линия се състои 6-цилиндров дизелов двигател с работен обем 12,9 л. и мощност 315 kW. Обемът на резервоара за гориво е 220 л., а на AdBlue резервоара – 45 л.
Две нови марки се присъединяват към семейството на TRUCK EXPO, което тази година ще представи новостите в сектора на тежката автомобилна индустрия.
Най-голямото събитие в тежкотоварната автомобилна индустрия в България – TRUCK EXPO 2021 – ще се състои от 10-ти до 12-ти юни в Пловдив.