fbpx Yettel | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Yettel получи поредно признание за своята стратегия за устойчиво развитие и действията, които предприема по темата, грабвайки първо място в категория „Телекомуникации“ на конкурса на b2b Media Стратегията на Yettel за устойчиво развитие и усилията на компанията в посока грижа за планетата спечелиха
Yettel стартира нова телевизионна услуга за българския пазар.
Yettel и CETIN България сключиха 10-годишен договор за доставка на електроенергия от възобновяеми източници с Електрохолд.  Основна част от потреблението на двете компании ще бъде осигурена от 123 MW фотоволтаична централа, която предстои да бъде завършена през пролетта на 2023 г.
Yettel и Софийският университет „Св. Климент Охридски“ подписаха споразумение за стратегическо партньорство и обучение в програмата „Отговорно и устойчиво управление“ на ESG Академия към Стопанския факултет.
От 1 март Теленор ще се нарича Yettel („Йеттел“). Промяната на името е част от по-широката инициатива за ребрандиране в България, Унгария и Сърбия, където телекомуникационните дружества, част от PPF, оперират под марката Telenor. „Нашата бизнес стратегия е съсредоточена върху три ключови цели.