fbpx Yettel | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Кулминацията на голямото предпразнично пазаруване за българските потребители е била на 22 декември, сочат данни от продажбите на Yettel през последния месец на 2023 г.
От 20 до 27 ноември дигиталното приключение за деца и младежи Digital Scouts идва с нови знания за онлайн безопасността, любими инфлуенсъри и страхотни награди.
Телекомуникационният оператор Yettel бе домакин на първата бизнес закуска ESG Connect в своята централа, която събра разнообразна група от компании и експерти с цел обмяна на опит и добри практики в интегрирането на принципите за устойчивост в областта на околната среда, социалната сфера и управлени
Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“ в Yettel България, бе отличена като HR директор на годината в наградите на списание Forbes – Forbes HR Employer Branding Forum & Awards 2023. За първи път Forbes България заедно с независимо жури от доказани HR професионалисти отлича
Емблематичната инициатива на Българския туристически съюз – Националното движение „Опознай България – 100 национални туристически обекта“ вече може да се използва и в дигитален формат.
Yettel България получи престижния световен сертификат Top Employer за високото качество на своите работодателски практики и политики. Компанията е първият телеком в България, заслужил признанието топ работодател от независимата организация Top Employers Institute.
Yettel заменя стандартните бели хартиени ролки за касови апарати с екологични, сини на цвят, бонове във всички над 180 магазина в цялата страна.
Yettel дава старт на нова инициатива, с която да повиши осведомеността по темите за устойчивия начин на живот и грижата за природата.  Всеки месец „Зелената кауза“ на Yettel ще представя по достъпен начин информация за малките стъпки, с които всички можем да имаме по-екосъобразно еж
За девети път стажантската програма на Yettel отваря врати за млади таланти, които мечтаят да бъдат част от света на телекомуникациите и новите технологии.
Боян Иванович е новият директор „Корпоративни комуникации“ на Yettel България, считано от юли 2023 г.