fbpx Даниел Лорер | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Ще осигурим едно ефективно и устойчиво управление в министерството. Може да разчитате на приемственост.
Аутомотив индустрията е сред тези, които са най-иновативни и носят най-голяма добавена стойност. Страната ни може да се превърне в център за иновации за сектора, особено за електромобили.
Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер се срещна с украински инженери, които са пристигнали в България, заедно със семействата си, с един от последните възможни граждански полети.
Страната ни ще е сред водещите производители на електрически камиони в близко бъдеще, едно високотехнологично и иновативно производство.
  Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер проведе среща с посланика на Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия в България Н.Пр.
Българската банка за развитие (ББР) стартира Програма „Подкрепа за розопреработване“ с преференциални условия за спасяването на традиционния за страната ни бизнес. Банката ще продължава да създава нови продукти в помощ на българските малки и средни предприятия от различни сектори.
Американската търговска камара в България участва в организираната от Испано-българската търговска камара среща на общо 15 двустранни търговски камари с министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер.
Целта ни е 5% икономически растеж през настоящата година. Досега България е сериозно изостанала в глобалното състезание за икономическо развитие. Това заяви министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер по време на среща с ръководствата на Двустранните търговски и индустриални камари в България.
Осъществяването на цялостен, детайлен одит на системите за управление и контрол и дейността на ФМФИБ ЕАД /Фонд на фондовете/ до момента, с оглед идентифициране на възможностите за повишаване на ефективността и подобряване на репутацията на дружеството обсъди министърът на иновациите и растежа Даниел