fbpx Излезе от печат луксозното списание „Истинската скорост на жените“ 2023 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Начало

Излезе от печат годишното ни луксозно списание „Истинската скорост на жените“ 2023. Издание, което няма аналог нито в България, нито по света. С него влизаме в сърцата и душите на интересни и успешни дами с различни възрасти и различни професии. Уникалното е, че с голяма част от тях интервютата са направени зад волана най-новите модели автомобили в България, а тази година прибавихме към палитрата и самолет, и влекач. Всеки модел е изключително съзнателно подбиран, така че да пасне на натюрела, характера, стилът на живот и динамиката на всяка дама. Разбира се, разговаряхме с дами в типичните за тях среди, които представяме по един различен начин. 

снимки: Хайлайф

Екипът на списанието (отляво надясно): Людмил Иванов -дизайнер, Елица Стойчева - редактор, Ина Георгиева - главен редактор и издател, Светослав Ханджийски - официален фотограф на проекта

Със съботно матине в премиум бара на кино Синегранд в столичния Ринг мол, сред много приятели, както и дамите, които участват в тазгодишното издание, отпразнувахме с чаша шампанско и коктейли новото издание.

За поредна година българските доказват, че успешно могат да шофират житейски по няколко писти едновременно – те са прекрасни майки, съпруги, приятелки, бизнес дами, управляващи умело собственият си живот и този на компании, с много служители. Те биват уважавани сред бизнеси, в които приоритетно намират място мъже, постигат цели, които на пръв поглед изглеждат труднодостъпни, намират винаги време за семейството и близките и никога не забравят да бъдат ЖЕНИ – с всичките силни и слаби качества.

Сред тях са: Невена Тодорова, която управлява бизнесите на SEG, Милена Георгиева - дамската сила от семейния бизнес на Роза Импекс, бизнес дамата Петя Мурути, Гена Събева - предприемач с нестихваща енергия, Калина Карчева - директор в Силвър Стар, Модният дизайнер със световно признание Виктория Карло, бизнес дамата Десислава Кръстева, Венета Писарска - управител на Lesafr, автомобилният шампион Екатерина Стратиева, Славянка Стойкова - бинес дама с размах и представител на Skeyndor, моторът на Appolowine Донка Костурска-Николова, Велислава Иванова - нежната сила в логистичната компания Транспрес, Всеотдайната и цветна Наталия Гаджева - женското присъствие в семейната винарна Драгомир, Рени Миткова, която в трудния бизнес на вземанията, Гергана Георгиева от бюти лидерът Селена ЕС, Мариета Тодорова - мениджър и мотор на един от най-иновативните СПА центрове Емералд Ести, Д-р Йорданка Господинова - Smart Diet, която помага на хората да изглеждат и да се чувстват перфектно, Цветанка Фратева, която с твърда ръка управлява иновативната "зелена" логистика Green Point Logistic, Модната фея Вяра Бориславова - създател на MUSE Shop, доц. Марина Стефанова - преподавател в Софийския университет, Д-р Татяна Илиева, която освен изключителен кардиолог е и двигател на Джаз Фестивала "Д-р Емил Илиев", Флорина Иванова - която всички познават от телевизионния екран, но днес вече е света на предприемачеството, Пепи Димитрова - една от звездите на българския ПР бизнес, Елизабет Методиева - журналист, която от тази година гледаме в магазинното предаване "На Кафе", Габриела Орфеева - инженер геолог, която не се притеснява в дъжд и студ да е на обектите, фантастичната Teddy Velvet, която може да омагьоса всеки с прекрасната си китара.

В списанието представяме 27 дами с различни професии и от различни поколения. На снимката Донка Костурска-Николова и Наталия Гаджева със силно присъствие и споделеност за женската сила в изданието.

„Повече от всякога днес жените са сила, която по категоричен начин заявява себе си – с умения, знания, вроден усет за баланс, неповторима нежност, смелост и непоколебимост, интуиция, с които могат да преминат и по най-трудните пътища", споделя Ина Георгиева, главен редактор и издател на списанието.

И тъй като събота сутрин е добро време за чаша ароматен чай сред добра компания, гостите можеха да избират от богатата палитра вкусове премиум чай Ahmad, които за поредна година са партньори на медията.

За да има още по-добро настроение на партито, лично бранд посланикът на френския премиум коняк Courvoisier миксира фантастични коктейли с чай и коняк и специални добавки.

Всяко интервю е придружено с брилянтни фотосесии в реална атмосфера. За да постигнем това сме изключително благодарни, че за четвърта година автомобилните брандове застанаха зад проекта и ни предоставиха най-впечатляващите нови автомобили излезли през 2022 г. у нас, с които реализирахме ексклузивни снимки. 

Сред тях са Audi S8, BMW 8, Mercedes AMG SL кабрио, Mercdes GLC, Range Rover Sport, MINI Resolute, Nissan Qashqai хибрид, зелените бусове на Green point logistic, Mazda CX-60 hybrid, Opel Astra, DS4, най-новият ТИР DAF и напълно електрическите Volvo С40 Recarge, KIA NIRO EV, Megane E-Tech Electric, Volkswagen ID.5

И тъй като на път никога не трябва да се тръгва без вода, ние избрахме да заредим с изворна вода „ЛЕДИНА“, която се отличава се с постоянен химичен състав и уникалния баланс на минералите. 

Списанието се продава в търговската мрежа - в пунктовете Inmedio в молове и летища, както и в бензиностанциите

Флорина Иванова (вдясно), чието интервю реализирахме зад волана на Haval H6 hybrid с Десимира Солакова, маркетинг мениджър на HAVAL

И тъй като понякога трябва да умеем да натискаме и спирачка и да намираме време за почивка, в което изцяло се отдаваме на себе си, в списанието представяме в ексклузивно партньорство с Luxutour. com, лидер у нас в екзотичните пътешествия, няколко световни екзотични дестинации от първо лице - Сейшели, Дубай, Малдиви. Там почивката и забавленията са гарантирани!

Приятно четене!

Снимки от представянето може да видите в галерия ТУК както и ТУК