fbpx Агресия отпразнува 20 години на модния пазар у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Агресия отпразнува 20 години на модния пазар у нас

 

С грандиозно ревю Модна къща „Агресия”, една от най-значимите компании в мъжката мода у нас отбеляза своя 20 годишен юбилей. През годините стотици хиляди мъже у нас и в чужбина вече имат в гардеробите си много облекла на модната къща. Агресия е и предпочитана марка от представителите на бизнеса и политиката. През 1989 г. се създава фирма Вотан, която започва работа в две малки помещения с 10 души персонал, а през 1992 г. се ражда модна къща с провокативното име "Агресия". 

Юбилейното ревю беше с оригинална концепция, която се подчиняваше на темата - „Да си припомним позабравените ценности! В този свят на интернет, електронни книги и забързано ежедневие, да подсетим хората за истинските книги и така да провокираме у тях желанието да четат, и да не забравят важните неща в живота!”. Така целият декор визуализираше ретро библиотека, създаваща уют и топлина. На живо към музиката на DJ Дони се присъедини саксофонистът Mr. Sax с виртуозни изпълнения, а в другия край на счената танцьори пресъздаваха мизансцен. На подиума дефилираха манекени, участвали още в първото голямо ревю на МК „Агресия” (през 2003 г.), заедно с топ модели на водещи агенции и момчета, които за първи път стъпват на сцена.

МК „Агресия” представи колекцията си за сезон Пролет – Лято 2013. Облеклата бяха разделени в пет теми: Polo Ralph Lauren; спортно – елегантни; абитуриентски костюми; официални облекла; церемония. Материите и тъканите са от водещи италиански и английски марки: Scabal, Dormeuil, Ermenegildo Zegna, Loro Piana,Cerruti, Marzotto, Thomas Mason и Albini.
Впечатление направиха свежите, по-ярки и пъстри в абитуриентските предложения. Разбира се добрата стара класика в мъжката мода винаги намира място в стилни и елегантни официални костюми. Модата този сезон налага тесни и по-къси сака, както и спортни панталони с дъжина до глезена, като тази дължина се забеляза и в смели решения за официални костюми. Смели съчетания на цветове и материи, комбинации на специално изработени платове с щампи и екстравагантни аксесоари допълват с колорит най-новата колекция на МК „Агресия”.

снимки Photo Page