fbpx Дизайнерката София Борисова стяга колекция за червения килим | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дизайнерката София Борисова стяга колекция за червения килим

Дизайнерката София Борисова стяга колекция за червения килим

Дизайнерката София Борисова ще представи най-новите си творения на градиозна шоу на 18 февруари, наречено RED CARPET by Sofia. Носителката на приза „Златна игла“ 2013, ще представи най-новата си колекция от сватбени и официална облекла. Повече от 4 месеца тя  и нейният екип работят по модните творения, вдъхновени от съвсем новите и уникални материи, с които работят и прочутите модисти. Официалните тоалети за 2014 са една буря от цветове, шик, блясък, елегантност и съблазън.

Полупрозрачните рокли привличат внимание с уникалните коприни и дантели  изработени от дизайнерски фабрики за платове, с които работят марки като Валентино, Зухаир Мурад, Ели Сааб, Ла Перла, Фере и други светила в модата. Именно те са новото предизвикателство за родната дизайнерка.

Доминиращите цветове са червено, бледо розе, цвят мента, канела , теменужено синьо, маслено зелено, бежаво и черно. Естествените коприни с принтове от орхидеи и теменужки са световен моден хит и грабват окото от пръв поглед.

В сватбените рокли присъстват модерният стил Vintage, като не отсъства и романтичният стил на дизайнерката. Голи  рамене, мнoгoпластови и обемни, но много леки  поли, естествена коприна ,  принтов муслин, тафта, макреме и  фина френска дантела.

Преди седмица София Борисова засне ексклузивна фотосесия с новите си творения от официални сватбени тоалети , които ще покаже на авторското си ревю.

Facebook коментари