fbpx Този уикенд идва Rakia and Spirits Fest Sofia | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Този уикенд идва Rakia and Spirits Fest Sofia

Само няколко дни остават до Rakia and Spirits Fest Sofia, който ще се проведе на 4 и 5 декември събота и неделя от 12,00 до 20,00 в зала 6 на НДК в столицата. Ще имате възможността да видите събрани на едно място и отворени за дегустация  различни видове гроздови, плодови и анасонови ракии, както и най-популярната китайска напитка байджо, колекционерски напитки като албански ракии, швейцарска мастика, гръцки сакъз, хърватска траварица, италианска грапа и много други.

Ще може да се запознате с хората зад щандовете и разпитате за напитките и новостите в производството на ракия и спиртни напитки.

Ще може да пазарувате предколедно. Предстоят светли коледни празници и имени дни, а на бутилка ракия за подарък, никой не би се разсърдил. Осигурена е търговска зона от фирма Меик 98 с цени на производители за всеки, решил да зарадва близки и приятели с качествени и оригинални напитки.

Ще може да хапнете традиционни балкански мезета подсилени с греяна ракийка от барман Иван Карамазов.

Билети за  Rakia and Spirits Fest Sofia 2021 може да закупите от www.eventim.bg или на място на събитието.

- Еднодневен билет - 20 лв включващ : дегустация на ракии и спиртни напитки + 3 бр. токена за ексклузивни напитки + стъклена брандирана дегустационна чаша+  минерална вода

- Двудневен билет - 30 лв включващ :  дегустация на ракии и спиртни напитки +  5 бр. токена за ексклузивни напитки + стъклена брандирана дегустационна чаша + минерална вода