fbpx Този уикенд идва Rakia and Spirits Fest Sofia | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Този уикенд идва Rakia and Spirits Fest Sofia

Водеща снимка
Да

Този уикенд идва Rakia and Spirits Fest Sofia

Само няколко дни остават до Rakia and Spirits Fest Sofia, който ще се проведе на 4 и 5 декември събота и неделя от 12,00 до 20,00 в зала 6 на НДК в столицата. Ще имате възможността да видите събрани на едно място и отворени за дегустация  различни видове гроздови, плодови и анасонови ракии, както и най-популярната китайска напитка байджо, колекционерски напитки като албански ракии, швейцарска мастика, гръцки сакъз, хърватска траварица, италианска грапа и много други.

Ще може да се запознате с хората зад щандовете и разпитате за напитките и новостите в производството на ракия и спиртни напитки.

Ще може да пазарувате предколедно. Предстоят светли коледни празници и имени дни, а на бутилка ракия за подарък, никой не би се разсърдил. Осигурена е търговска зона от фирма Меик 98 с цени на производители за всеки, решил да зарадва близки и приятели с качествени и оригинални напитки.

Ще може да хапнете традиционни балкански мезета подсилени с греяна ракийка от барман Иван Карамазов.

Билети за  Rakia and Spirits Fest Sofia 2021 може да закупите от www.eventim.bg или на място на събитието.

- Еднодневен билет - 20 лв включващ : дегустация на ракии и спиртни напитки + 3 бр. токена за ексклузивни напитки + стъклена брандирана дегустационна чаша+  минерална вода

- Двудневен билет - 30 лв включващ :  дегустация на ракии и спиртни напитки +  5 бр. токена за ексклузивни напитки + стъклена брандирана дегустационна чаша + минерална вода