fbpx Хитови дамски и мъжки прически за Св. Валентин | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Хитови дамски и мъжки прически за Св. Валентин

Хитови дамски и мъжки прически за Св. Валентин

Знаем, че всяка дама очаква с нетърпение Деня на влюбените и по този повод иска да бъде най-красивата, привлекателна и съблазнителна жена за своя избраник. Приготовленията за някои представителки на нежния пол започва от рано, други пък се сещат в последния момент, но като цяло всяка иска да бъде неотразима за вечерта.

Романтиката се усеща във въздуха и затова ние ви предлагаме елегантни и запомнящи се визии за празника. Може да експериментирате с коси до раменете в удължен боб и букли в краищата, с преливащи се цветове в медно и марсала, постигнати с техниката омбре или хитовата напоследък сомбре.

За една официална вечер препоръчваме една по-разчупена визия с коса, прибрана отзад на плитка с орнаменти по нея, а привърженичките на строго официалните прически могат да си направят разчупен вдигнат кок, украсен с бижута. Почитателките на винтидж стила пък могат да блеснат с пригладен кок на една страна или грандиозен обем на прическата.

 

 

Съвременният мъж отделя все повече време на косата си и се заиграва с нейните форми. Няма никакъв проблем един ден той да носи косата си пригладена назад, а на следващия да я оформи нагоре в прическа помпадур. Но за случая ви препоръчваме да забравите за разрошените форми. Заложете на добре сресаната назад коса или сресана на път, но тя да бъде добре фиксирана, за да не пада пред очите ви и да не се разпилява. Освен за добрата форма на прическата си оставете си достатъчно време за оформянето на брадата и мустаците, нанесете им приглаждащ крем, защото знаете добре, че жените не харесват „да им боцка”.

От салон „Магама“ могат да помогнат на всеки да изглежда и да бъде с идеална визия по какъвто и да е повод – романтична вечеря, бал или бизнес обяд например. Кога, ако не точно сега трябва да се доверете на професионалистите?

Facebook коментари