fbpx Български спортисти и Fibank подкрепят параолимпийците | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Български спортисти и Fibank подкрепят параолимпийците

 

12 фотографии на най-добрите ни спортисти са включени в календара за 2013 г. на в календара Fibank (Първа инвестиционна банка), която днес официално го представи. Сред спортистите, участвали във фотосесиите, са Сани Жекова, Георги Георгиев, Станка Златева, Тервел Пулев, братята Валентин и Георги Братоеви, Силвия Митева, Цвети Пиронкова, Йордан Йовчев, Мирела Демирева, Петър Стойчев, Мария Гроздева и Владимир Зографски. Артистичните снимки на спортистите са направени от фотографа Петър Пешев.

„Като най-голямата българска банка ние сме един от най-големите корпоративни спонсори на българския спорт. Към нашата благотворителност се присъединиха и българските спортисти. Именно затова решихме да създадем календар за 2013 г. с визията на лицата на България, нашите посланици по света – най-популярните и доказали се български спортисти”, сподели Васил Христов, изпълнителен директор на банкака. „Да подкрепяме българския спорт и българските спортисти за нас е кауза. От години подпомагаме дейността на БОК, генерален спонсор сме на БФСки, както и основен спонсор на Българската федерация по лека атлетика (БФЛА). Първа инвестиционна банка ще продължи и занапред да оказва нужната подкрепа”, допълни още той.

Календар 2013 г. на Fibank има и благотворителен проект. Всички участвали в него спортисти дариха своите хонорари в общ размер на 30 000 лв. на Българската параолимпийска асоциация, чийто председател г-н Илия Лалов получи дарението на церемонията днес. По този начин банката подкрепя и българските параолимпийци.

Календарът е отпечатан в лимитирана серия и няма да се продава. Ограниченият тираж ще бъде раздаван като престижен корпоративен подарък.