fbpx ÉCLAT - иновацията в грижата за косата вече е в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

ÉCLAT - иновацията в грижата за косата вече е в България

Българската семейна компания Selena ES, която е официален представител на професионална козметика на световно доказани брандове представи най-новата иновация в грижата за косата от испанския професионален бранд  Montibello.

ÉCLAT носи промяната в света на боите за коса. Натурална ревитализираща серия, която превръща боядисването в изключителна терапия, като възстановява косата и постига невероятен блясък само за 20 минути.
Съдържа естествени веган и биоразградими съставки, голямо количество растителни протеини от суперхрани, витамин С и технологията от следващо поколение TechBonder, която гарантира подсилване и възстановяване на косата. Прекрасната й текстура и аромат също са сред силните страни на боята, създавайки истинско спа изживяване за клиента по време на боядисване в салона.

Нещо повече, тази боя не съдържа амоняк, тя не съдържа MEA, а нова, революционна, щадяща за косата биоразградима съставка - АМP, а опаковката й е от 100% рециклирана пластмаса. Като част от серията, може да се приложи и само като терапия за блясък, без цвят за дамите, които държат на своя естествен цвят.

Montibello избира с приоритет чистите, веган формули, разработени с помощта на съставки от естествен произход и  устойчиви производствени практики, за да сведе до минимум въздействието върху околната среда. Всичко това за един  нов свят в полза на грижата за косата, хората и планетата.

Най-важната иновация е, че ÉCLAT не променя естествения меланин на косата и я запазва в перфектно състояние. Тя действа с респект и грижа към структурата на косата. Гарантира деликатен и комфортен процес на боядисване.

Трайността на тази иновативна терапия за коса е 15–25 измивания. Това е перфектният избор, за поддръжка цвета на косата красив и бляскав много по-дълго и едновременно за терапия за възстановяване.

Елена Стефанова и коафьорът Милен Илиев със символът на компанията Кралското жако Джаро

По време на събитието маркетинг директорът на Selena ES, Елена Стефанова, представи и новата фирмена идентичност и разказа за нейното вдъхновение - символът на компанията - Кралското жако, който в вече присъства в обновеното лого на фирмата. Selena ES избра именно Кралското жако, като птица, която притежава основните ценности на компанията -  красота, лоялност, интелект и забавление. Гостите имаха възможност да се снимат с жакото Джаро, което отново беше атракция на събитието. А като подаръци получиха аксесоари за коса фишу или скрънчи от колекциите, които Selena ES  създава със заявка да бъде компания, която е част от модната индустрия.