fbpx Неповторимата дизайнерска марка KARE откри авангарден шоурум в Пловдив | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Неповторимата дизайнерска марка KARE откри авангарден шоурум в Пловдив

С магнетично бурлеска шоу, отразяващо необуздания дух на немската марка за обзавеждане  KARE, бе отпразнувано отварянето на първия магазин на бранда в Пловдив. Танци, музика и светлинно шоу впечатлиха гостите, а ексцентрични идеи за обзавеждане, пълни с въображение и вдъхновение, прекрачващи всички съществуващи ограничения очароваха гостите.

KARE не прилича на никоя друга марка, предлагайки запомнящи се продукти и създавайки тенденции и иновации в дизайна на мебели. За нестандартните и романтичните, за дивите и мислещите, за странните птици и всички онези, които отхвърлят заобикалящите ги ограничения, когато става въпрос за обзавеждане на техния собствен дом, брандът може да отговори с точните решения.

„Цветът и разнообразието, което посетителите ще открият в шоурума в Пловдив, в онлайн магазина ни, в нашите колекции и в културното богатство на нашата компания, означават много повече от обикновено доставяне на удоволствие от обзавеждането. Всичко това показва едно отворено и толерантно възприемане на живота, което в днешния свят е по-важно от всякога. В KARE искаме да направим   от дома на нашите клиенти едно щастливо и уникално място за живот“, сподели Питър Шьонхофен, собственик на KARE Design GmbH

Като никоя друга марка, KARE представлява почти безкрайно разнообразие от стилове и креативни идеи за обзавеждане. Множество неустоими декорации, маси, огледала и картини ви изкушават да направите следващото преобразяване на дома ви. В колекциите от мебели централно място заемат дизайни със звезден потенциал, като мебели с изисканата комбинация от мрамор и дърво. Независимо дали с привличаща вниманието лудост, класическа елегантност или креативна модерност, KARE изненадва клиентите и интериорните дизайнери със стотици нови идеи всяка година.

Жителите на град Пловдив ще могат да се насладят на предложенията на марката на адрес бул. „Княгиня Мария Луиза“ №72.